Καλλυντικά Χονδρική

H εταιρία dlc εδώ και 5 χρόνια συνεργάζεται με Έλληνες παραγωγούς προωθώντας τα Ελληνικά προϊόντα σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι συνεργασία με μικρούς και μεγάλους οίκους ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα  όπως Sani Resort, Pomegranate, Bluelagoon, Anthemus Spa Hotel, Rodos Princess Hotel, Simantro Hotel, Potidea Palace καθώς και πληθώρα από τουριστικά καταστήματα σε όλοι την Ελλάδα ταξιδεύουν καθημερινά εκατοντάδες Ελληνικά προϊόντα σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Όλα τα προϊόντα που παράγονται και προορίζονται προς πώληση υπόκεινται στον Κανονισμό για τα Καλλυντικά Προϊόντα (Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1223/2009 όπως τροποποιήθηκε τον Ιούλιο 2013).

Όλα τα καλλυντικά προϊόντα ,πληρούν τις προδιαγραφές της Eυρωπαϊκής ‘Eνωσης. Διαθέτουν πλήρη φάκελο (δερματολογικούς ελέγχους, challenge test, μελέτη ασφαλείας, μελέτη σταθερότητας κ.τ.λ.) και είναι γνωστοποιημένα στο ευρωπαϊκό σύστημα Γνωστοποίησης Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) που δημιουργήθηκε για την εφαρμογή κανονισμού (ΕΚ) 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τα καλλυντικά προϊόντα που θα βρείτε σε εμάς είναι άριστης ποιότητας παρασκευάζονται με τα πιο ευεργετικά βότανα και φυτά της μεσογειακής φύσης και σύμφωνα με τους κανόνες ορθής παραγωγικής διαδικασίας της Ε.Ε.

Το δέρμα αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού.

Ας του δείξουμε την αγάπη και την φροντίδα που του αξίζει.

Close Menu
error: Content is protected !!