Κεραλοιφές

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Πρώτες ύλες

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των προϊόντων της dLC είναι ελεγμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές βάση των Ευρωπαϊκών κανονισμών Cosmetic Products Notification Portal, καθώς κάθε υλικό που χρησιμοποιείται φέρει πιστοποιητικό επιβεβαιωμένων αναλύσεων.

Learn More

Δερματολογικός Έλενγχος

  Όπως απαιτείται από τον κανονισμό, τα προϊόντα της dLC έχουν ελεγχθεί δερματολογικά πριν την διάθεσή τους στον καταναλωτή. Ο δερματολογικός τους έλεγχος είχε ως αποτέλεσμα μηδενική παρουσία ερεθισμών, ξηρότητας, λιπαρότητας ή οιδήματος.

Learn More

Μικροβιολογικός Έλενγχος

Τα προϊόντα της dLC έχουν υποστεί μικροβιολογικές αναλύσεις που απέδειξαν ότι το σύστημα συντήρησης των καλλυντικών μειώνει την ικανότητα των μικροοργανισμών να αναπτύσσονται και να δημιουργούν ορατές αλλοιώσεις, αλλά και να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των καταναλωτών από πιθανές μικροβιακές μολύνσεις.

Learn More

Συχνές Ερωτήσεις

1.Γιατί να προτιμήσω τα προϊόντα της dLC; Οι κεραλοιφές dLC beeQueen έχουν ελεγχθεί δερματολογικά και μικροβιολογικά με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που προβλέπονται βάσει νόμου στον χώρο των καλλυντικών, όπως έχει οριστεί από την EU ( CPNP ). Για την παρασκευή των προϊόντων της dLC χρησιμοποιούνται εξαιρετικές πρώτες ύλες επιμελώς[…]

Learn More

Κεραλοιφες Χονδρική

Φυσικά Καλλυντικά Κεραλοιφή

ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Κεραλοιφές
error: Content is protected !!