Καλλυντικά Χονδρική Σαπούνια Κεραλοιφές

Σχετικά με εμάς

 

H εταιρία dlc με έμπνευση από τον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας και αναζητώντας έναν καλύτερο τρόπο ζωής αφοσιώθηκε στην δημιουργία καλλυντικών με βάση το κερί μέλισσας, το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο καθώς και ένα πλήθος άλλων συστατικών.

Εδώ και χρόνια προσφέρει στους καταναλωτές καλλυντικά προϊόντα άριστης ποιότητας που παρασκευάζονται με τα πιο ευεργετικά βότανα και φυτά της μεσογειακής φύσης και σύμφωνα με τους κανόνες ορθής παραγωγικής διαδικασίας της Ε.Ε.

Η εταιρία dlc από την ένταξη της στο χώρο των καλλυντικών κατάφερε να συνεργαστεί με φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών, καθώς και με τους μεγαλύτερους οίκους ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα που παράγονται και προορίζονται προς πώληση υπόκεινται στον Κανονισμό για τα Καλλυντικά Προϊόντα (Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1223/2009 όπως τροποποιήθηκε τον Ιούλιο 2013).

Όλα τα καλλυντικά προϊόντα μας ,πληρούν τις προδιαγραφές της Eυρωπαϊκής ‘Eνωσης. Διαθέτουν πλήρη φάκελο (δερματολογικούς ελέγχους, challenge test, μελέτη ασφαλείας, μελέτη σταθερότητας κ.τ.λ.) και είναι γνωστοποιημένα στο ευρωπαϊκό σύστημα Γνωστοποίησης Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) που δημιουργήθηκε για την εφαρμογή κανονισμού (ΕΚ) 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το δέρμα αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού.

Ας του δείξουμε την αγάπη και την φροντίδα που του αξίζει.

Καλλυντικά
error: Content is protected !!